»Kullanıcı: »Şifre: Beni hatırla?


ADS Instant HDTV PCI:




Yazdı:  12 Jul 2010 02:09
selamlar, bilgisayarım acer aspire 5520g modeli. üzerinde ses kartı yuklu olmasına ragmen görmüyor. ne denesemde yapamadım...kod 10 hatası veriyor sureklı. yardımcı olursanız sevınırım. tesekkürler.
Yazdı:  12 Jul 2010 11:08
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
Yazdı:  12 Jul 2010 16:38
windows vista kullanıyorum
Yazdı:  12 Jul 2010 18:48
Aşağıdakileri sırayla sistemine kurup, tekrar dener misin.

MCP67M Chipset

Realtek Ses
Yazdı:  13 Jul 2010 14:04
ikisini de sırayla kurup denedim fakat yine aynı hayatı veriyor...
Yazdı:  14 Jul 2010 00:41
kurulumu şuradaki 2. mesajıma göre yapmayı dene.
Yazdı:  14 Jul 2010 20:38
kurulumu dediğin gibi yapmayı denedım. biraz farklı ama bende ama aynı seceneklere gelıcek sekılde denedım fakat bu seferde ADS Instant HDTV PCI zaten güncel diyor.
Yazdı:  19 Jul 2010 12:43
bir çözümü yok mu??
Yazdı:  19 Jul 2010 23:35
Çözümü vardır ama uzaktan çok da fazla yardımda bulunamıyorum.
Yazdı:  20 Jul 2010 17:39
Bu konuyla alakalı onerılen pek cok seyı denedim. Kod 10 hatası 2 programın çakışmasıymış o yuzden bilgisayarımda bazen ses oluyor bazen olmuyor. benım gibi bu konudan müzdarip cok insan var ama somut bişey elde edemedik. bulduğum çözümler geçiçi oldu. bilgisayarı kapatıp açtığımda gidiyordu ses yine
Yazdı:  20 Jul 2010 21:57
Kod 10 hatası gerekli sürücü yüklü olmadığı için karşına geliyor, çakışmayla alakalı bir durum değil.
Yazdı:  20 Jul 2010 23:32
sesi duzelse bile bilgisayarı kapatıp actığımda yıne gidiyor. driver ları neden dogru çalışmıyor olabilir?
Yazdı:  21 Jul 2010 00:03   Son düzenlenme: osman
1. Norton Antivirüs ya da Firewall kullanıyorsan kapatıp tekrar dene.

2. Aakartın bios ayarlarına girip sesi (audio) disable yap.
Yazdı:  21 Jul 2010 00:20
nortonu sildim ben avastı yukledım daha az kastığını düşündüğüm için. Bir de o ikinci önerdiğin seyi nasıl yapabilirim
Yazdı:  21 Jul 2010 00:25
Bilgisayar açılışında genel olarak "del" ya da f2 tuşuna basınca bios ekranı karşına gelir. (Açılış sırasında SETUP menüsüne nasıl gireceğin yazar zaten.) Her anakartın farklı bios menüsü oluyor. Artık oralarda arayıp bulacaksın smirk
Yazdı:  21 Jul 2010 19:44
ben dun bişey yaptım amabiglol bios a girdim audio diye bişey bulamadım sonra baska bişey yaptım yanlışlıkla bilgisayar kapandı açıldı sıyah ekranımda boyle yazılar aktı matrix gibi 15 dakıkabiglolsonra acıldı ses gelmıstı ama bilgisayrı kapatıp açtım gitti yine ses
Yazdı:  21 Jul 2010 23:58
Tamam işte, yavaş yavaş reload oluyorsun grin_1
Yazdı:  22 Jul 2010 10:32   Son düzenlenme: osman
Driverı Vista da şu sayfada anlatıldığı gibi kurmayıda deneyebilirsin. Anlatım farklı bir driver için örnek olarak verilmiş.

Aslında sorunun temel kaynağı kullandığın ses kartının Windows Vista destekli olmaması.
Yazdı:  22 Jul 2010 16:26
Onu denedim ben olmadı. Ben dun bişey daha yaptım=) bios tan bakmayı deneyecektım yıne f2 ye gec basınca windows vista bellek tanımlamaya girdi orda yine boyle bişeyler yaptı bilgisayar acıldı kapandı ses geldi ama sonra kapatıp açtım yine gitti:/ bilgisayarım çökmez dimigrin_1
Yazdı:  23 Jul 2010 22:31
Net'ten gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan ya da yaşamış olan çok kişi var. Sadece Türkiye'de değil, diğer ülkelerde de aynı sorunu yaşayanlar oldukça fazla. Problemin net bir çözümü yok.

Uzaktan bu kadar grin_1
Ana Sayfa