»Kullanıcı: »Şifre: Beni hatırla?


S Link SL-61A Ses Kartı Driver Yükledim, Ses Yok !!!:




Yazdı:  17 Jul 2009 21:31
Merhabalar arkadaşlar.Başlıkta belirttiğim şekilde S Link SL-61A Ses Kartı Driver Yükledim, Ses Yok !!!

İşletim Sistemi: Windows Xp
Ana Kart       : ASUSTeK Computer INC.
Model          : P5RD1-VM
Yazdı:  17 Jul 2009 23:20
P5RD1-VM Driver adresindeki sürücüleri chipset driver dan başlayararak, sırayla kurman gerekiyor.

Asus P5RD1-VM modelinde soundmax ad1986a kullanılıyor.
Yazdı:  18 Jul 2009 00:00
Sayın admin dediklerinin hepsini kurdum.Asus P5RD1-VM modelinde soundmax ad1986a kullanılıyor evet ama benim anakart ın üzerindeki ses çıkışları yandı ben alt tarafa ayrı olarak S Link SL-61A Ses Kartı taktım bunun driverınıda kurdum ama yinede ses yok aygıt yöneticisine baktım herşey tamam olarak gözüküyor ama ses çıkmıyor ayrıca sağ alt köşede hoparlör simgeside yok. confused
Yazdı:  18 Jul 2009 15:24
merhaba bende de ses sorunu var win xp ECS P4VMMZ VINLY deck diye bir program indirdim acaba yalnısmı yardım ederseniz sevinirim
Yazdı:  19 Jul 2009 15:56
Alıntı:
ayrı olarak S Link SL-61A Ses Kartı taktım bunun driverınıda kurdum


bios ayarlarından on-board sesi disable yaptın mı?
Yazdı:  22 Jul 2009 16:58   Son düzenlenme: raplikasyonn
Yapmadım onu nerden yapabilirim.
Yazdı:  22 Jul 2009 17:08
Bios 'a girdim ama onu yapabileceğim yeri bulamadım :/
Yazdı:  01 Oct 2009 20:34
Link SL-61A Ses Kartı Driver Yükledim, Ses Yok !!!

İşletim Sistemi: Windows Xp
Ana Kart       : Foxconn 915M03-G/915M07-G
 

yardımcı olursanız sevinirim..
Yazdı:  02 Oct 2009 22:46
bir de bunu deneyin.
Ana Sayfa